Prozor-Rama: 400 000 maraka za poticaj zapošljavanja

Bez autora
Jun 01 2015

Općina Prozor-Rama objavila je javni poziv za odabir korisnika grant sredstava po Programu poticaja za zapošljavanje za 2015. godinu.U odnosu na prethodni javni poziv potiče se novo zapošljavanje po projektima koji ugovaraju zapošljavanje najmanje tri radnika u djelatnostima proizvodnje i prerade. Javnim pozivom predviđena je visina poticajnih sredstava od 3 500 do 12 000 maraka, ovisno o vrijednosti ulaganja u projekt i o predviđenom trajanju novog zapošljavanja, priopćeno je iz općine Prozor-Rama.

Prozor-Rama: 400 000 maraka za poticaj zapošljavanjaOpćina Prozor-Rama objavila je javni poziv za odabir korisnika grant sredstava po Programu poticaja za zapošljavanje za 2015. godinu.

U odnosu na prethodni javni poziv potiče se novo zapošljavanje po projektima koji ugovaraju zapošljavanje najmanje tri radnika u djelatnostima proizvodnje i prerade.

Javnim pozivom predviđena je visina poticajnih sredstava od 3 500 do 12 000 maraka, ovisno o vrijednosti ulaganja u projekt i o predviđenom trajanju novog zapošljavanja, priopćeno je iz općine Prozor-Rama.

Ukupno je za ovu stavku u općinskom proračunu izdvojeno 400 000 maraka, a postoji mogućnost da se navedena sredstva povećaju u slučaju veće zainteresiranosti investitora. Natječaj ostaje otvoren do kraja godine, navodi se priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik